- Webshop....eller ikke

...ikke!

Jeg har foretaget det valg, der er uundgåeligt, når jeg gerne vil kunne gøre mig umage for at servicere mine kunder bedst muligt.
Som mindre selvstændig specialbutik med en ambition om et højt serviceniveau har man - jeg - kun den tid, man har at gøre med. Det betyder, at jeg har afvejet vigtigheden af at have en webshop og besluttet at lade de "store" om det - jeg kan tilbyde musikgrejet LIVE tilsat faglig og personlig service og så til den samme pris - hvilken webshop kan slå det. Og mine kunder kan være glade for at have handlet lokalt - til samme pris
 
At der fortsat i dette land - og for os heroppe i det nordjyske - kan findes ægte levende musikbutikker, er - for mig og mine faste, loyale kunder - ret vigtigt; og bestemt noget vi er stolte af. Det skal være hyggeligt, det skal være rart og det skal ikke mindst give den fornøjelse at kunne komme ind til en fagmand, der både har tid, viden og den rette løsning til dig. Måske skal varen bestilles hjem til dig - jeg har ikke alt på lager....men kan fremskaffe det meste.

Og her kommer så den ultimative pointe - jeg MATCHER den pris, der tilbydes på nettet! Så der er ikke noget at betænke sig på - kig ind i DIN LOKALE MUSIKBUTIK - her får du både den bedste pris OG personlig service.

- Samme Priser - Bare Lokalt !

Jeg har som sagt i Centermusik valgt at finde mine udsalgspriser på de billigste webshops, så derfor er der ingen tvivl: SAMME PRISER - BARE LOKALT!
Venlig hilsen Per K. Ejstrud  info@centermusik.dk