Velkommen til Centermusiks hjemmeside

Mit navn er Per K. Ejstrud og jeg har ejet butikken siden 1/7 2006. Branchen - og handelslivet i det hele taget - har, siden jeg overtog butikken, udviklet sig mere og mere hen imod, at mange vælger at handle på nettet med den klare overbevisning, at det er billigere. MEN... Dette er ikke tilfældet!

Jeg har siden min overtagelse af butikken valgt at finde MINE udsalgspriser på de billigste webshops, så derfor er der ingen tvivl:

- Samme Priser - Bare Lokalt !

 

Der blev fra en dansk "grejtester" og instrumentanmelders side udstedt en "dødsdom" over de små danske musikforretninger. Heri skrev han: ".....de små butikker hvor musiksnak og kaffedrikning er på vej væk" 
Man kan - med øjnene rettet på hvordan indkøbsvaner, internethandel, priskrige osv. udvikler sig - såmænd godt have tendens til at give ham ret, men...
- Er det ikke også et spørgsmål om, at man som kunde tager stilling?
- at man gør op med sig selv om det er en udvikling man ønsker?
- Vil man have et "butikstomt" bybillede og internettet som eneste tilbageværende mulighed?
- Er man som kunde kun interesseret i prisen som ENESTE faktor i en "god handel"?
- Jeg tror, de fleste er til "kaffekande-butikkerne" med den personlige betjening
Derfor lægger vi - min helt egen "stagehand" Ulf og jeg - stor vægt på den personlige service. Vores sammenbragte erfaring fra mange år i branchen gør, at du trygt kan regne med både vores rådgivning, praktiske assistance og arbejdet med at finde det instrument - det anlæg - den løsning, der er bedst for dig. Og det gælder hvad enten Lille Peter skal have sin allerførste guitar, bandet sit første PA-anlæg eller at du skal opgraderes til at spille på den allerfedeste spade!
Det er vigtigt for mig at køre butikken med et "passende" vareudvalg/lager ud fra for det første kunders efterspørgsel - men også ud fra hvad der er realistisk i forhold til butikkens størrelse.
Her er det vigtig at slå fast, at jeg kan skaffe (stort set) ALLE varer og oftest lige hurtigt, som man kan købe det fra en webshop....TIL SAMME PRIS!

Centermusik er VORES butik!

Jeg passer den bare for os...

En kunde sagde til mig:" Jeg købte guitaren et andet sted, for du tjener jo alligevel ikke så meget på den!"...Hmm, den sved! For det kan sagtens være tilfældet, MEN da handlen nu blev lagt et andet sted tjente butikken jo så absolut kr. 0,-!
Derfor: Centermusik er en butik, vi har sammen. Jeg passer den bare for os. Det vil sige, at det  er op til både mig og jer - I lokale kunder, hvor længe Frederikshavn skal beholde sin Musikforretning. Jeg skal gladelig passe butikken, lave kaffe, osv.... lige så længe I så husker at handle hos Centermusik! Som heldigvis størsteparten gør!

Og tak for det. :-)

Din lokale Musikforretning

 

Åbningstider: Mandag - Fredag kl. 12:00-17:30 - Lørdag: LUKKET!

 
Venlig hilsen Per K. Ejstrud
  info@centermusik.dk